Uw zakelijk partner in mobiliteit!

Wij helpen u graag

Onze speciale bedrijfswagenafdeling adviseert u van begin tot einde in het maken van de juiste keuze. Heeft u een éénmanszaak, een middelgrote of een grote onderneming, wij hebben voor u het passende advies op het gebied van mobiliteit. Onze deskundige Accountmanager Business Sales is speciaal opgeleid om u te adviseren in zaken die voor u belangrijk zijn.

Of het nu gaat om aanschaf, onderhoud en reparatie, fiscale aspecten of milieu & maatschappelijk verantwoord ondernemen, u bent bij Klaver Autogroep aan het juiste adres.

Wij focussen ons niet alleen op verkoop, maar ook op kostenbeheersing, kostenbesparing, flexibiliteit, duurzame mobiliteit en vooral zorgeloos rijden. Goed luisteren naar onze klanten, meedenken en het bieden van een op maat gesneden mobiliteitsplan is onze specialiteit.

Onze klanten gaan er terecht van uit, dat wij voldoen aan hen verwachtingen. Voor ons is dat niet voldoende, wij streven ernaar ze te overtreffen.

Duurzame relatie

Onze missie is een duurzame relatie op te bouwen en te onderhouden met onze klanten. Betrouwbaarheid, klantgerichtheid en service staan centraal, hierdoor kunnen wij de ideale partner zijn voor onze relaties.

We willen ons onderscheiden en bieden daarom een zeer uitgebreid servicepakket en een persoonlijke benadering.

Wat dit precies inhoudt en wat we voor u kunnen betekenen legt onze Accountmanager Business Sales u graag op lokatie uit. Neem contact met ons op voor meer informatie en vragen, of bel direct 072 520 88 98.

Citroën bedrijfswagens