1. Citroën Berlingo

  Citroën Berlingo

  Als trendsetter in het Ludospace-segment sinds 1996 presenteert de Citroën Berlingo die alle sterke punten van zijn voorgangers heeft, maar nog moderner is.

  Ontdek meer
 2. Citroën C1

  Citroën C1

  De Citroën C1 voelt zich met zijn compacte afmetingen en superieure wendbaarheid in de stad als een vis in het water.

  Ontdek meer
 3. Citroën C3

  Citroën C3

  De nieuwe Citroën C3 past perfect in deze moderne tijd, met een trendy en optimistisch design met gekleurde accenten en grafische elementen zoals de Airbumps.

  Ontdek meer
 4. Citroën C4

  Citroën C4

  De nieuwe Citroën C4 onderscheidt zich door het elegante en dynamische design van een hatchback met grote wielen en gespierde lijnen van een SUV te combineren.

  Ontdek meer
 5. Citroën Ë-C4

  Citroën Ë-C4

  De Citroën Ë-C4 heeft een stille en krachtige elektrische aandrijving, voor zowel dynamisch als relaxed rijden.

  Ontdek meer
 6. Citroën C4 Cactus

  Citroën C4 Cactus

  De vernieuwde C4 Cactus is met zijn moderne technologieën en motoren een serieuze speler binnen zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort.

  Ontdek meer
 7. Citroën C5 X

  Citroën C5 X

  De nieuwe Citroën C5 X weet de elegantie van een berline en de dynamiek van een stationwagon te combineren met de hoge zitpositie van een SUV.

  Ontdek meer
 8. Citroën Jumpy Combi

  Citroën Jumpy Combi

  De Citroën Jumpy Combi is leverbaar in twee lengtes met daarbij een voor dit segment unieke compacte uitvoering die ruimte biedt aan wel 8 inzittenden.

  Ontdek meer
 9. Citroën SpaceTourer

  Citroën SpaceTourer

  Trekt u er graag op uit met het hele gezin? Met de Citroën SpaceTourer kunt u alle kanten op! Voor iedereen die waarde hecht aan samen reizen, is de Citroën SpaceTourer de karaktervolle minibus die het leven vergemakkelijkt.

  Ontdek meer