Spelregels van de Klaver Autogroep Muntjes

Heeft u nog Klaver Autogroep Munten in uw bezit? Wij zijn gestopt met het uitgeven van de munten, maar u kunt reeds ontvangen munten nog gewoon inleveren.

Spelregels van de Klaver Autogroep Muntjes

munt Een munt heeft een waarde van € 5 incl. btw en is in te wisselen bij Klaver Autogroep, op alle afdelingen. Het wordt als een betaalmiddel gezien.
munt Munten kunnen niet worden ingewisseld/verrekend bij een betaling op rekening. Inwisselen van munten kan alleen aan de balie van Klaver Autogroep, persoonlijk bij een medewerker plaatsvinden.
munt De munten zijn niet persoonsgebonden, en dus overdraagbaar aan anderen. Er mogen meerdere munten tegelijkertijd worden ingeleverd. De munten zijn niet inwisselbaar voor geld.
munt Klaver Autogroep behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen deze actievoorwaarden en het spaarprogramma tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
munt Klaver Autogroep behoudt zich het recht voor om munten te weigeren die niet aan de voorwaarden voldoen of die haar frauduleus voorkomen.