JAMES Autoservice

Naast Citroën en DS dealer zijn wij ook JAMES Autoservicebedrijf. JAMES is een snelgroeiend merkonafhankelijk garagelabel met 60 vestigingen in heel Nederland. En nu dus ook in Alkmaar!

JAMES staat, net als Klaver, voor persoonlijke autoservice, korte wachttijden en scherpe tarieven. U kunt bij JAMES terecht met iedere auto, ongeacht het merk, model of bouwjaar, voor onderhoud, reparatie, banden, APK, airco service en occasions.

Maak een afspraak Vragen? Neem contact op

Totale ontzorging tegen scherpe prijzen

Wij zien het als onze missie om u een leven zonder autozorgen te bieden tegen scherpe prijzen. Ook wanneer u uw auto bij een andere dealer heeft aangeschaft, kunt u bij JAMES terecht voor autoservice. Onze specialisten beschikken over alle kennis, technische informatie, onderdelen en apparatuur om auto’s van alle merken te onderhouden. Onderhoud en reparatie vindt bij JAMES Auto & Service altijd plaats conform de richtlijnen en specificaties van de autofabrikant en uitsluitend met originele of gelijkwaardige onderdelen. Zo blijft uw fabrieksgarantie bij JAMES altijd behouden.

JAMES Lease service

JAMES staat voor merkonafhankelijk onderhoud voor particulieren én zakelijke rijders, met in het bijzonder de lease rijder. De afdeling JAMES Lease Service heeft met alle leasemaatschappijen afspraken gemaakt waarbinnen wij opereren. U hoeft dus niet naar de dealer, maar kunt uw auto tegen uitstekende condities laten onderhouden in onze moderne werkplaats.

Airco Actie:airco actie juni 2016

In juni hebben een speciale aanbieding om uw airco in topconditie te houden of te brengen:
– Airco Check voor EUR 12,50
– Airco reinigen verdamper voor EUR 49,50
– Airco onderhoudsbeurt voor EUR 119,- (R134a)
– Airco onderhoudsbeurt voor EUR 199,- (1234yf)

Even op een rijtje:

  • GRATIS haal en breng service (binnen een straal van 15 km)
  • Wassen en uitzuigen van de auto na onderhoud.
  • Onderhoudspartner voor de particuliere en zakelijke markt
  • Merkonafhankelijke specialist voor alle merken, typen en bouwjaren
  • Autoservice en onderhoud tegen scherpe tarieven
  • Occasions, onderhoud, APK, aircoservice, banden en velgen
  • 100% behoud van fabrieksgarantie

james-klaver-autogroep