Compleet uitgerust de weg weer op

U kunt bij ons terecht met iedere auto, ongeacht het merk, model of bouwjaar, voor onderhoud, reparatie, banden, APK, airco service en occasions.

Behoud fabrieksgarantie
100%
Haal en breng service
Mogelijk
Scherpe tarieven
APK € 29,95
Fiets lenen?
Gratis

Citroën Service

Voorafgaand aan het onderhoud ontvangt u een prijsopgave. Mochten er onvoorziene, aanvullende werkzaamheden moeten worden verricht, dan vragen wij hiervoor altijd eerst uw toestemming.

Duidelijke prijzen

Voor een Citroën of DS hanteren we vaste prijzen voor de volgende werkzaamheden:

 • Basisonderhoudsbeurt C1
  € 189
 • Basisonderhoudsbeurt C3/DS3
  € 249
 • Basisonderhoudsbeurt overige modellen
  € 279
 • Basisbeurt elektrische Citroën
  € 169
 • APK-controle
  € 29,95

Aanvullend kan het nodig dat de remvloeistof ververst moet worden, de bougies, luchtfilter, pollenfilter en/of brandstoffilter vervangen moeten worden. Informeer bij onze receptie  welke aanvullende werkzaamheden wij adviseren.

Gratis pechhulp bij onderhoud

U ontvangt bij een onderhoudsbeurt aan uw Citroën een jaar gratis pechhulp  die u gemakkelijk kunt uitbreiden.

Geen Citroën?

Naast Citroën dealer zijn wij ook JAMES Autoservicebedrijf. JAMES is een snelgroeiend merkonafhankelijk garagelabel met 60 vestigingen in heel Nederland. En nu dus ook in Alkmaar!

JAMES staat, net als Klaver, voor persoonlijke autoservice, korte wachttijden en scherpe tarieven. U kunt bij JAMES terecht met iedere auto, ongeacht het merk, model of bouwjaar, voor onderhoud, reparatie, banden, APK, airco service en occasions.

Professioneel reinigen

Wij kunnen uw auto professioneel reinigen tegen zeer scherpe tarieven.

 • Binnenkant reinigen vanaf € 125,-
 • Buitenkant reinigen vanaf € 125,-
 • Compleet (binnen en buiten) reinigen vanaf € 225,-
 • Compleet reinigen & Waxguard lakpantser vanaf € 400,-
 • Waxguard bij aflevering vanaf € 250,-
 • Compleet reinigen & Ceramic Shield lakpantser vanaf € 525,-
 • Ceramic Shield lakpantser tijdens rijklaarmaken van nieuwe auto vanaf € 425,-
 • Glas coating voorruit vanaf € 50

Lakpantser

Als de auto helemaal nieuw is, en nog gepoetst moet worden, is het een goed moment om een extra lak-pantser te overwegen. Dit is een speciale laag die na het poetsen op de auto wordt aangebracht waardoor de glans van de lak veel langer mooi blijft, en vuil minder makkelijk hecht. Wij geven zelfs 3 jaar garantie op het behoud van de glans. Uiteraard kan een lakpantser ook op een gebruikte auto worden aangebracht. Wij informeren u er graag over. We bieden 2 soorten lakpantser aan: Waxguard en Ceramic Shield.

Magazijn

Ons magazijn is bereikbaar voor op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur. U kunt een mail sturen via het contactformulier of rechtstreeks bellen met het magazijn op nummer 072 511 40 20.

Onze magazijnman helpt u met het vinden van de juiste parts. Het magazijn van Klaver Auto beschikt over originele onderdelen van Citroën, DS en Peugeot. Daarnaast zijn alternatieven als 2e lijns-, of imitatieonderdelen geen probleem, evenals banden van alle soorten, maten en merken.

Retail

Bent u een auto-, of schadeherstelbedrijf, neemt u dan contact op voor een afspraak over eventuele kortingen. U hoeft geen contract bij PSA Retail af te sluiten. U kunt ook via ons magazijn uw onderdelen bestellen. Bovendien hebben wij ook een bezorgservice.