Nieuws en acties - Klaver Auto & Klaver Lease

 1. Citroën zomerse accessoires

  - 20 juli 2018

  Erop uit met je Citroën? Daarvoor heeft de Citroën-dealer allerlei handige accessoires. Tijdens de zomer worden deze ook nog eens met 25 procent korting aangeboden.

  Lees meer
 2. Citroën Private Lease korting

  - 2 juli 2018

  Ga een private lease-contract aan voor een nieuwe Citroën tijdens de Route du Soleil-actie en de Citroën-dealer zorgt voor korting op het maandtarief.

  Lees meer
 3. Citroën Route du Soleil voordeel

  - 2 juli 2018

  Route du Soleil voordeel tot 5.000 euro: de Citroën-dealers verstrekken nu korting op een nieuwe Citroën C1, C3, C3 Aircross, C4 Cactus, C4 SpaceTourer of Grand C4 SpaceTourer.

  Lees meer
 4. DS 7 Crossback nu met 225 pk motor leverbaar

  - 30 juni 2018

  Nu de DS 7 Crossback 3 maanden bij de dealers staat, is ‘ie ook leverbaar met PureTech 225-benzinemotor. Die wordt standaard gekoppeld aan de nieuwe achttraps automaat.

  Lees meer
 5. Bedrijfswagenversie nieuwe Citroën Berlingo onthuld

  - 26 juni 2018

  Citroën heeft de bedrijfswagenversie van de nieuwe Berlingo onthuld. Ten opzichte van de personenauto-uitvoering zijn er flink wat uiterlijke verschillen.

  Lees meer
 6. DS 3 Café Racer met kunstwerk

  - 21 juni 2018

  De bijzondere DS 3 Café Racer – met een dak als kunstwerk ontworpen door BMD Design – is in een oplage van slechts 25 stuks verkrijgbaar. Kopers ontvangen een zijden sjaal met bijpassende print.

  Lees meer
 7. Eerste meters met… de nieuwe Citroën Berlingo

  - 21 juni 2018

  Weet je het nog? In 1996 kwam Citroën met de Berlingo, een personenbusje op basis van een bedrijfswagen. Het was (en is) het slimme antwoord op een MPV, want goedkoper en ruimer. Als je nog niet overtuigd bent, dan heeft Citroën nu de derde generatie Berlingo voor je, met dezelfde frisse uitstraling als de andere recente Citroëns. Het glooiende achterland van Parijs is het decor waarin ik met de nieuwste Berlingo op pad ga.

  Lees meer
 8. Nu voor ons: Citroën C5 Aircross

  - 24 mei 2018

  Vorig jaar kregen we de C5 Aircross al te zien, maar nu is ‘ie ook voor ons. Citroën presenteert vandaag de Europese versie van zijn nieuwe SUV.

  Lees meer
 9. DS 3 Café Racer heeft twee wielen teveel

  - 18 mei 2018

  Mannen met baarden en tatoeages – als je Instagram mag geloven verplaatsen deze zich het liefst per Café Racer. Hipstertaal voor een oude toermotor die, liefst eigenhandig, is omgebouwd tot sportfiets. De laatste jaren ontwikkelt de Café Racer zich tot een bredere lifestyle en DS speelt daar kundig op in. Dat de DS 3 Café Racer eigenlijk twee wielen teveel heeft, dat zien we maar even door de vingers.

  Lees meer
 10. DS Private Lease met voordeel

  - 9 mei 2018

  Op private lease van de DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4, DS 4 Crossback en DS 5 ontvang je tijdelijk 30 euro voordeel per maand. Dat loopt over de gehele looptijd op tot 1.440 euro.

  Lees meer