Nieuws en acties - Klaver Auto & Klaver Lease

 1. C4 Cactus eerste nieuwe elektrische Citroën

  - 12 november 2018

  De eerste échte elektrische Citroën wordt de C4 Cactus, dat bevestigt een marketingdirecteur van Citroën aan het goed ingevoerde magazine Autocar. De volledig nieuwe C4 Cactus zou in 2020 verschijnen en leverbaar worden met een volledig elektrische aandrijflijn.

  Lees meer
 2. Korting op Citroën winteraccessoires

  - 5 november 2018

  Winterse accessoires en onderdelen kun je bij de Citroën-dealer tegen een korting van 20 procent aanschaffen, tijdens de wintercheck-actieperiode.

  Lees meer
 3. Citroën Veiligheidsdag 10 november

  - 5 november 2018

  Op 10 november controleert de dealer gratis of jouw Citroën de winter probleemloos kan doorstaan. Je ontvang garantie en een tas cadeau.

  Lees meer
 4. Citroën Reverse Black Friday

  - 5 november 2018

  Citroën draait de rollen om tijdens Black Friday. Verdien 1.000 euro cashback bovenop de beste inruilprijs van jouw auto. Ga daarna privéleasen.

  Lees meer
 5. Citroën C5 Aircross heeft een prijs

  - 31 oktober 2018

  Hoe de Citroën C5 Aircross eruit ziet weten we al even, nu zijn ook de Nederlandse prijzen bekend. De prijslijst start met een 130 pk sterke benzinemotor…

  Lees meer
 6. - 15 oktober 2018

  Nu ook JAMES Private lease bij Klaver Een gloednieuwe auto rijden zonder onverwachte kosten en je hoeft alleen de benzine te betalen. Nu is er ook […]

  Lees meer
 7. Debuut Citroën C5 Aircross Plug in Hybrid op Autosalon van Parijs

  - 2 oktober 2018

  Citroën speelt een thuiswedstrijd op de Autosalon van Parijs en pakt uit met het werelddebuut van de C5 Aircross Plug-in Hybrid. Bovendien is de nieuwe SUV voor het eerst in Europa te zien.

  Lees meer
 8. Design-statement van de show: DS 3 Crossback

  - 2 oktober 2018

  Het is zonder twijfel de meest opvallende primeur op de Autosalon van Parijs: de DS 3 Crossback. Het is een auto waar je even aan moet wennen, maar ‘dat is niet erg’.

  Lees meer
 9. DS 3 Crossback La Première

  - 24 september 2018

  De DS 3 Crossback La Première kan snel worden gereserveerd of besteld. Dit luxe introductiemodel verschijnt als ‘limited edition’.

  Lees meer
 10. Van alle PSA modellen elektrische uitvoeringen vanaf 2019

  - 23 september 2018

  PSA gaat vanaf volgend jaar alle modellen aanbieden met een keuze uit brandstofmotor, plug-in hybride aandrijving en elektrische auto. De DS 7 Crossback is als eerste aan de beurt. Modellen van Citroën, Peugeot en Opel volgen.

  Lees meer