Nieuws en acties - Klaver Auto & Klaver Lease

 1. DS 3 Café Racer met kunstwerk

  - 21 juni 2018

  De bijzondere DS 3 Café Racer – met een dak als kunstwerk ontworpen door BMD Design – is in een oplage van slechts 25 stuks verkrijgbaar. Kopers ontvangen een zijden sjaal met bijpassende print.

  Lees meer
 2. Eerste meters met… de nieuwe Citroën Berlingo

  - 21 juni 2018

  Weet je het nog? In 1996 kwam Citroën met de Berlingo, een personenbusje op basis van een bedrijfswagen. Het was (en is) het slimme antwoord op een MPV, want goedkoper en ruimer. Als je nog niet overtuigd bent, dan heeft Citroën nu de derde generatie Berlingo voor je, met dezelfde frisse uitstraling als de andere recente Citroëns. Het glooiende achterland van Parijs is het decor waarin ik met de nieuwste Berlingo op pad ga.

  Lees meer
 3. Citroën Private Lease korting

  - 4 juni 2018

  Ontvang maandelijks tot 50 euro korting op je Citroën Private Lease-tarief. Bovendien kun je in aanmerking komen voor kosteloze aflevering thuis. Alleen tijdens de C’est Comformidable Dagen bij Citroën.

  Lees meer
 4. Citroën C’est Comformidable Dagen

  - 4 juni 2018

  Formidabele prijzen bij Citroën tijdens de Comformidable Dagen: tot drie soorten voordeel – tot maximaal 4.500 euro – op voorraadmodellen C1, C3 (Aircross), de nieuwe C4 Cactus en de (Grand) C4 SpaceTourer.

  Lees meer
 5. Nu voor ons: Citroën C5 Aircross

  - 24 mei 2018

  Vorig jaar kregen we de C5 Aircross al te zien, maar nu is ‘ie ook voor ons. Citroën presenteert vandaag de Europese versie van zijn nieuwe SUV.

  Lees meer
 6. DS 3 Café Racer heeft twee wielen teveel

  - 18 mei 2018

  Mannen met baarden en tatoeages – als je Instagram mag geloven verplaatsen deze zich het liefst per Café Racer. Hipstertaal voor een oude toermotor die, liefst eigenhandig, is omgebouwd tot sportfiets. De laatste jaren ontwikkelt de Café Racer zich tot een bredere lifestyle en DS speelt daar kundig op in. Dat de DS 3 Café Racer eigenlijk twee wielen teveel heeft, dat zien we maar even door de vingers.

  Lees meer
 7. DS Private Lease met voordeel

  - 9 mei 2018

  Op private lease van de DS 3, DS 3 Cabrio, DS 4, DS 4 Crossback en DS 5 ontvang je tijdelijk 30 euro voordeel per maand. Dat loopt over de gehele looptijd op tot 1.440 euro.

  Lees meer
 8. Citroën C1 bijgepunt

  - 7 mei 2018

  Citroën heeft de in Nederland zeer succesvolle C1 bijgeschaafd. Het merk voert diverse verbeteringen door en introduceert twee nieuwe uitvoeringen.

  Lees meer
 9. Private lease Citroën C3 Aircross

  - 2 mei 2018

  Als je de Citroën C3 Aircross met private lease bestelt, ontvang je 20 euro per maand voordeel. Zo kun je deze leuke auto al rijden vanaf 295 euro per maand all-in.

  Lees meer
 10. Vernieuwde dieselmotor voor Citroën C4 SpaceTourer

  - 2 mei 2018

  Citroën levert de C4 SpaceTourer vanaf mei met een vernieuwde dieselmotor. De BlueHDi-machine krijgt er 10 pk bij en wordt gekoppeld aan een nieuwe achttraps automatische versnellingsbak.

  Lees meer