Eén exemplaar DS 3 Performance BRM Chronographes naar Nederland

- Geen reacties

DS haalt één exemplaar van de gelimiteerde 3 Performance BRM Chronographes naar ons land. Bij deze exclusieve uitvoering van de vernieuwde DS 3 krijg je een bijpassend horloge.

DS komt met een zeer exclusieve uitvoering van de vernieuwde DS 3 Performance. Van de BRM Chronographes-editie, die is ontwikkeld in samenwerking met het gelijknamige Franse horlogemerk, worden er slechts 59 gebouwd, waarvan er een naar Nederland komt.

De BRM Chronographes-editie is te herkennen aan de specifieke badges en de bijzondere matte, goudkleurige lak. De spiegelkappen en het dak zijn in contrasterend zwart uitgevoerd en de grille is titaniumkleurig. Binnenin keert de matte goudkleur terug op delen van het dashboard, dat verder is aangekleed met koolstofvezeldelen.

De BRM Chronographes-uitvoering is gebaseerd op de DS 3 Performance, de 208 pk sterke topversie van de DS 3. Als koper van de speciale editie krijg je een bijpassend horloge van BRM, uitgevoerd in de kleuren van de auto. De prijs van de DS 3 Performance BRM Chronographes bedraagt 38.390 euro.    

Tags: