DS 5 Commande Spéciale: op verzoek

- Geen reacties

DS heeft een speciale afdeling opgericht die auto’s aankleedt met opties die niet in de prijslijst staan. Met de DS 5 Commande Spéciale laat het merk zien wat er zoal mogelijk is.

DS heeft voor al zijn modellen een uitgebreide optielijst, maar voor wie dat niet genoeg is biedt het merk binnenkort de mogelijkheid om je auto persoonlijk aan te laten kleden: Commandes Spéciales. Klanten kunnen dan helemaal zelf kleuren, bekleding en extra’s ontwerpen. De DS 5 Commande Spéciale is de eerste auto die door een klant van het merk naar eigen smaak is samengesteld.

Aan de buitenkant heeft de DS 5 Commande Spéciale een unieke kleur: stardust black. Die kleur contrasteert met de goudkleurige accenten in de wielen. Binnenin is er een nieuwe variatie op het ‘horlogebandjesleer’ van DS, met in de middenbanen en op diverse delen van het dashboard en de deurpanelen fijngevlochten leer. Op het stuur en andere interieurdelen is leder aangebracht met metallic-effect. De opbergvakken in de auto zijn met groen velours bekleed en de kofferruimte is verfraaid met lederen aankleding en een speciaal bergvak voor kostuums.

Een badge met het opschrift ‘Built by DS Workshop’ maakt de aankleding van de unieke DS 5 compleet. Wil je zelf een DS naar smaak aankleden? Binnenkort komt het merk met meer informatie over de uitrol Commandes Spéciales in Nederland.   

Tags: