DS 3 Givenchy Le MakeUp: gelimiteerde uitvoering met opbergvak voor make-up

- Geen reacties

DS haalt dertig exemplaren van de DS 3 Givenchy Le MakeUp naar Nederland. Deze speciale uitvoering in samenwerking met het Franse make-up-merk Givenchy heeft een opbergvak voor lippenstift en mascara.

50 procent van alle DS 3-kopers is vrouw. Daarom komt DS met de Givenchy Le MakeUp-uitvoering, alleen voor vrouwen. Het meest bijzondere element? In de middenarmsteun is een speciaal opbergvak voor make-up-spullen. De DS 3 Givanechy Le MakeUp wordt standaard geleverd met mascara, lippenstift, compact poeder en nagellak, die laatste in de kleur van het dak. DS heeft de led-verlichting bij de spiegels in de zonnekleppen geoptimaliseerd voor het aanbrengen van make-up.

Het interieur is verder aankleed met een roze dashboardpaneel en speciale vloermatten. De bovenzijde van de middenarmsteun waarin het make-up-vak zit, is bekleed met nappaleder en voorzien van Givenchy-logo. De onderkant van de klep heeft dezelfde kleur als het dashboardpaneel. Zelfs de autosleutel is in de stijl van de uitvoering aangepast.

Aan de buitenkant onderscheidt de DS 3 Givenchy Le MakeUp zich met de matte, parelwitte lak met speciale textuur. Het dak en de spiegelkappen zijn paars en op de deurstijlen prijkt een badge met de naam van de uitvoering.

De DS3 Givenchy Le MakeUp is gebaseerd op de So Chic-uitvoering en uitgerust met vele luxe opties, zoals ‘led-style’ koplampen, een multimediasysteem met 7 inch aanraakscherm, parkeersensoren en airconditioning. De vanafprijs bedraagt 25.390 euro, de speciale uitvoering is vanaf september verkrijgbaar in een oplage van dertig stuks.  

Tags: