Zomervoordeel op de Citroën C4 en C5 Biarritz

- Geen reacties

De Citroën C4 en C5 zijn tijdelijk verkrijgbaar in een speciale uitvoering. De C4 en C5 Biarritz hebben een extra complete standaarduitrusting en zijn bovendien extra voordelig geprijsd.

De speciale modellen zijn verkrijgbaar tijdens de zomermaanden juli en augustus. De Citroën C4 Biarritz is leverbaar als Coupé of Berline, in combinatie met diverse benzine- en HDi dieselmotoren. De standaarduitrusting omvat onder meer airconditioning, radio/cd-speler, ABS, zes airbags, mistlampen vóór en metallic lak. Daar bovenop krijgt de klant een TomTom GO navigatiesysteem ter waarde van € 500,– cadeau. Wie een auto inruilt, krijgt € 2.500,– extra bovenop op de inruilwaarde volgens de ANWB/BOVAG koerslijst.

De Citroën C5 Biarritz ten slotte is te bestellen als Berline en Break, met keuze uit de tweeliter benzinemotor en de 1.6 HdiF 16V en de 2.0 HDi 16V dieselmotoren. Standaard heeft deze C5 een radio/cd-speler, ESP, 7 airbags, climate control, mistlampen vóór, cruise control met snelheidsbegrenzer en een regensensor. Ook bij de Citroën C5 wordt gratis het TomTom GO navigatiesysteem geleverd. De inruilbonus boven de koersprijs bedraagt € 3.500,–. Op sommige modellen kan het totale klantenvoordeel oplopen tot € 5.000,–.

Tags: