Stijlvolle studie van Citroën

- Geen reacties

De autosalon die volgende maand (13 t/m 21 september) in Frankfurt plaatsvindt, staat traditiegetrouw bol van de noviteiten. Niet alleen serieuze productiemodellen maar ook concept cars en studiemodellen stelen er de show. De Citroën C-Airlounge behoort zeker tot de smaakmakers.

De C-Airlounge biedt plaats aan vier of vijf personen en daarbij belooft het edele Franse merk dat de inzittenden ook echt de ruimte hebben voor lijf en ledematen. De keuze uit vijf of vier zitplaatsen is overigens naar eigen wens te bepalen; een modulair systeem maakt beide configuraties mogelijk.

Als je in de auto zit hoef je je overigens niet te vervelen. De passagiers kunnen kiezen uit verschillende interieurthemas. Die themas veranderen met een druk op de knop, van de bodem tot de hemel. Op het meubilair zijn projecties te zien van lichtspel, dankzij speciale optische technieken en videoprojectiesystemen. Die projectiesystemen zijn opgenomen in het tapijt en in de armleuningen van de auto. Citroën vermeldt niet of er ook een houder aanwezig is om het bakje met popcorn in te zetten

Tags: