Prijs je rijk bij Citroën

- Geen reacties

Citroën heeft onlangs weer een aantal prestigieuze trofeeën aan de prijzenkast toe mogen voegen. Bovendien presenteert het Franse merk actiepakketten om de prijzen voor consumenten juist zo laag mogelijk te houden.

De Citroën C4 Picasso prelaunch campagne van reclamebureau &KoenseSeverein, met als thema “Ervaar wat licht met je doet”, is in de prijzen gevallen bij de uitreiking van de Esprix 2007; de jaarlijkse prijs voor beste Direct Marketing en Sales Promotion. In de categorie Durables heeft de Citroën C4 Picasso een bronzen Esprix gewonnen. Citroën was dit jaar het enige automotive merk dat een Esprix mee naar huis mocht nemen. Om het feest compleet te maken werd de Citroën C4 Picasso in Frankrijk gekozen tot Auto van het Jaar. Gilles Michel, Directeur van Automobiles Citroën kreeg de prijs op 3 mei overhandigd door Denis Astagneau, president van de AFPA. (Association Française de la Presse Automobile).

Om de feestvreugde te delen met de klanten heeft Citroën actiepakketten samengesteld. De Cool Tech-uitvoering is beschikbaar voor de C1, C2, C3, C3 Pluriel, Berlingo Multispace, Xsara Picasso, C4, C5 en C8. Het omvat onder meer standaard airconditioning, radio/cd-speler en een TomTom navigatiesysteem. Daarnaast gelden tijdens de Cool Tech-weken speciale kortingen die op kunnen lopen tot 4.600 euro, afhankelijk van het model. De Citroën Berlingo en de nieuwe Jumpy en Jumper zijn tijdelijk standaard uitgerust met het gratis Pack Professionel. Dit pakket bevat, afhankelijk van het model, een aantal comfortabele opties zoals cruise control, radio/cd-speler, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

Tags: