Optielijst C3 Pluriel uitgebreid

- Geen reacties

Voor het nieuwe modeljaar geeft Citroën de C3 Pluriel een aantal wijzigingen mee. Voortaan is het veelzijdige zusje van de C3 leverbaar met een leerpakket, in combinatie met aluminium accenten. De optielijst wordt verder uitgebreid met ESP en ASR.

Naast deze toevoegingen breidt Citroën ook het aantal leverbare carrosseriekleuren uit tot acht. De kleuren Blue Paname en Sable Bivouac worden aan het kleurenpalet toegevoegd.

Het leerpakket voor de C3 Pluriel bestaat uit lederen bekleding in donkergrijs en oranje, een oranje sierhoes op de deurgrepen en een met leder bekleed stuurwiel. De in zilver gespoten bumperstrips, sierstrips, deurgrepen en dakbogen van het Pack Aluminium geven de Pluriel een meer klassieke look. Voor beide pakketten moeten liefhebbers wel behoorlijk diep in de buidel tasten: de meerprijs bedraagt 1.450,-.

Een toevoeging op het gebied van veiligheid is die van ESP in combinatie met ASR. Een optie die bovendien uitsluitend op de C3 Pluriel 1.6i 16V SensoDrive kan worden geleverd. De meerprijs bedraagt 600,-.

Tags: