Menukaart Citroën C4 Picasso voorgesteld

- Geen reacties

Citroën heeft de prijzen en uitvoeringen van de nieuwe Citroën C4 Picasso bekendgemaakt. De zevenpersoons MPV wordt eind deze maand onthuld op de Salon van Parijs en verschijnt aansluitend bij de dealers. Het basismodel is er vanaf 25.850 euro.

De Citroën C4 Picasso Seduction is standaard voorzien van onder meer ABS met EBD, ESP, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandbediening, cruise control en snelheidsbegrenzer. Daarnaast zijn er de Prestige, Ambiance en Exclusive uitvoeringen met nog meer voorzieningen. Het motorenaanbod bestaat uit een 1.8 en 2.0 16V benzinemotor en een 1.6 en 2.0 HDiF dieselmotor. De diesels zijn standaard voorzien van roetfilter.

De auto is leverbaar met drie versnellingsbakken: handgeschakeld, automaat en een nieuwe elektronisch bediende zesversnellingsbak. Mede dankzij deze inventieve transmissie heeft de Citroën C4 Picasso 1.6 HDiF energielabel B verkregen, waardoor het model een BPM-korting krijgt en al leverbaar is vanaf 33.300 euro.

Tags: