Meer Genève-nieuws Citroën: nieuwe DS-versies, kijkje in Technospace

- Geen reacties

Nóg meer Citroën-nieuws voor de autosalon van Genève: de DS4 Electro Shot en een nieuwe uitvoering van de DS3 Racing. Plus: het eerste beeld van het interieur van de volgende C4 Picasso.

Citroën laat zich op de autosalon van Genève volgende maand van zijn beste kant zien. Naast de nieuwe Hybrid Air-techniek, de vernieuwde C3 en de Technospace Concept kondigt het merk nog twee nieuwtjes aan: de DS4 Electro Shot en een nieuwe versie van de DS3 Racing.

We beginnen met de Technospace Concept want van die auto hebben we nu ook beeld van het interieur (foto 5). Oftewel: we weten hoe het dashboard van de volgende generatie C4 Picasso eruit komt te zien, want van die auto is de Technospace een zeer realistische voorbode.

De Electro Shot (foto 1-4) is een van de vele speciale DS-versie die Citroën de komende jaren gaat uitbrengen. Deze DS4 onderscheidt zich met een zwart dak, zwarte wielen en chromen spiegelkappen. Ook speciaal is de DS3 Racing die in Genève staat. Deze heeft matzwarte lak en vele matgouden accenten. Op het dak is een speciaal WRC-logo aangebracht. Bovendien krijgt de Racing de ‘3D-achterlichten’ van de cabrio.  Helaas hebben we nog geen beeld van de speciale DS3 Racing.

Tags: