Isa Hoes verlaat AutoRAI met zuinige Citroën C1

- Geen reacties

Ladies Day is nog niet voorbij, of het volgende hoogtepunt op AutoRAI 2007 dient zich alweer aan. Actrice Isa Hoes heeft vanochtend haar nieuwe auto in ontvangst genomen, een superzuinige Citroën C1 op autogas. Deze mini op autogas heeft een CO2-emissie van slechts 98 gram per kilometer, zo’n vijftien procent minder dan de benzineversie.

“Autogas is op dit moment de enige brandstof die het milieu minder belast en landelijk goed verkrijgbaar is”, vertelt Kees Goudberg, voorzitter van de Stichting Autogas Nederland tijdens de overhandiging. Dit moment vormde tevens het startschot van de campagne Bewust Vooruit om autogas te promoten.

Isa Hoes en haar partner Antonie Kamerling hebben al eerder gekozen voor een Cadillac op autogas, maar deze was rijp voor inruil. “We beseffen dat wij op deze manier een bijdrage kunnen leveren aan een verbetering van de luchtkwaliteit, dus hebben we bewust gekozen voor Bewust Vooruit. Autogas heeft bovendien het voordeel dat het goedkoper is dan benzine of diesel”, aldus Isa vanochtend op de AutoRAI.

Tags: