Forse prijsverlaging Citroën C-Zero

- Geen reacties

Citroën heeft de prijs van de elektrisch aangedreven C-Zero met ruim 5.000 euro verlaagd tot 29.393 euro. Ook wordt het opladen eenvoudiger dankzij de samenwerking met The New Motion.

Citroën maakt de instapprijs van de C-Zero vriendelijker. De elektrisch aangedreven stadsauto staat voortaan voor 29.393 euro in de prijslijst. Bedrijven kunnen de auto nu aanschaffen voor 24.700 euro, exclusief BTW. De prijsverlaging is (inclusief BTW) meer dan 5.000 euro.

Daarnaast profiteer je nu van de samenwerking die Citroën is aangegaan met The New Motion. Dit is een platform dat alle informatie over elektrisch rijden bij elkaar brengt. Je kunt hier bovendien laadpalen aanvragen of thuis laten aanleggen.

Standaard krijg je bij de C-Zero het startpakket, waarbij The New Motion een publiek oplaadpunt in de buurt voor je aanvraagt. Uiteraard ontvang je dan een laadpas, die je in heel Nederland kunt gebruiken. Daarnaast is er het laadpakket, dat de installatie van een eigen laadpunt in je tuin of voor je huis omvat. Dit kost minimaal 630 euro maar je kunt er ook voor kiezen om deze compacte laadpaal te huren voor 29,95 euro per maand.

Tags: