Extra luxe met business-editie Citroën C6

- Geen reacties

Citroën gooit een lijntje uit naar topmanagers en andere hoogwaardigheidsbekleders met een extra luxe uitvoering van de Citroën C6. De stijlvolle limousine is voortaan ook leverbaar als Ligne Business, net als zijn kleinere broertjes C3, C4, (Grand) C4 Picasso en C5.

Als basis voor de Citroën C6 Ligne Business dient de Lignage-uitvoering. Dat betekent dat de standaarduitrusting reeds negen airbags, actieve ophanging, automatische airconditioning met twee klimaatzones, een head-up display en meedraaiende bi-xenon koplampen bevat. Dat wordt uitgebreid met lederen bekleding, stoelverwarming voor alle inzittenden en een geavanceerd navigatiesysteem. Navidrive RT3ev bevat namelijk een harde schijf van 30 Gb, waarop niet alleen een Europese wegenkaart is geïnstalleerd, maar waar ook muziek mee kan worden afgespeeld en een mobiele telefoon kan worden bediend.

De Citroën C6 2.2 HDiF Ligne Business is leverbaar vanaf 59.400 euro (inclusief belastingen). Er is keuze uit drie motoren: een 2.2 HDiF en een 2.7 HDiF V6 dieselmotor of een 3.0i V6 benzinemotor.

Tags: