Citroën luidt de zomer alvast in

- Geen reacties

Hoewel de zomer nog moet beginnen, is bij Citroën de zon al in de bol geslagen. Tot en met 30 juni zijn alle modellen onderwerp van actie. De aanbiedingen zijn heel divers van aard. Van vier jaar onderhoud en garantie voor € 17,– per maand op de C1 tot contante korting van € 3.000,– op de C8.

Als we het aanbod verder doorlopen dan zien we dat op speciale series van de C2 en C3 Attraction en de C2 en C3 Plaisir een mp3-speler én speakerset leverbaar zijn voor slechts € 99,–. Bovendien wordt op de overige C2 modellen een contante korting gegeven van € 500,–, bij de C3 is dit zelfs € 1.000,–, inclusief de C3 Pluriel. Ook contante korting van € 1.000,– op de Citroën Berlingo Attraction en maar liefst € 2.000,– op de Xsara Picasso.

Kopers van een C4 die een auto in te ruilen hebben, kunnen een extraatje van € 1.500,– tegemoet zien bovenop de koerslijst van ANWB/BOVAG. Zo’n zelfde extra inruilkorting is ook van toepassing op de C5, maar hier kan de korting zelfs oplopen tot maximaal € 3.000,–. Daarnaast is de C5 leverbaar met een rijk uitgerust en zwaar afgeprijsd Pack Athena: hiervoor hoeft nu maar € 399,– betaald te worden, een voordeel van € 1.350,–.

De C8 hebben we al genoemd, maar naast de contante korting kan op de Exclusive uitvoering tijdelijk voor € 299,– lederen bekleding besteld worden. Op de overige modellen wordt voor dit bedrag een VDO Dayton navigatiesysteem geleverd.

Tags: