Citroën Jumper laat nieuwe neus zien

- Geen reacties

De vernieuwde Citroën Jumper is gespot, vermoedelijk bij de fabriek in Italië waar hij wordt gebouwd. De uiterlijke wijzigingen zijn niet te missen.

De eerste foto van de vernieuwde Citroën Jumper is opgedoken. De grootste bestelauto van Citroën krijgt een behoorlijke make-over, waarbij zo’n beetje de hele voorkant wordt aangepakt. De grote zwarte bumper blijft, maar krijgt een modernere vorm. Het bovenste deel is in hoogglans zwart uitgevoerd en het logo is flink gegroeid.

De koplampen zijn eveneens vernieuwd en hebben nu led-dagrijverlichting. Op eerdere spionagefoto’s was al te zien dat de achterlichten een kleine make-over krijgen en dat het interieur wordt opgewaardeerd met hoogglans zwarte panelen en een geïntegreerd navigatiesysteem.

De Jumper is onderdeel van een drieling die verder bestaat uit de Peugeot Boxer en Fiat Ducato. Ook die krijgen een update, met merkspecifieke veranderingen. De drie vernieuwde modellen worden binnenkort onthuld. Over technische verbeteringen is nog niets bekend, maar reken op zuinigere dieselmotoren.  

Tags: