Citroën geeft hint naar mogelijkheden DS3

- Geen reacties

Citroën onthult dit jaar de productieversie van de DS3 Inside Concept, die slechts op details zal afwijken van het prototype. Op een speciale website geeft Citroën alvast een hint naar de personalisatiemogelijkheden van het nieuwe model.

De nieuwe DS-modellijn van Citroën start binnenkort met de DS3, die gebaseerd is op de volgende generatie C3. Op de Autosalon van Genève in maart kregen we alvast een zeer duidelijk voorproefje van het uiteindelijke productiemodel. De komende jaren verschijnen drie DS-modellen, de DS3, DS4 en DS5.

Met de DS-modellen wil Citroën het premiumsegment betreden. DS staat voor Different Spirit. Dat ‘different’ uit zich in het design en de mogelijkheden om de auto geheel aan eigen smaak aan te passen. Van dat laatste geeft Citroën op een speciale website alvast een voorproefje.

Met een configurator kun je de DS3 op allerlei manieren aankleden. De koplampen, spoiler, carrosserie, banden, velgen, stootstrips, grille en zelfs de ruiten zijn allemaal te voorzien van een andere kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos, van zeer grappige tot ultiem lelijke combinaties. Geïnteresseerden kunnen zo alvast hun favoriete DS3 samenstellen maar of alle kleuren leverbaar worden laat Citroën in het midden…

Tags: