Citroën DS3 Racing S. Loeb naar Nederland

- Geen reacties

Citroën haalt de DS3 Racing S. Loeb Limited Edition naar Nederland. Slechts vier exemplaren van de speciale editie komen deze kant op.

Als je dacht dat de Citroën DS3 Racing een opvallende auto is, maak dan kennis met de DS3 Racing S. Loeb Limited Edition. Die doet er namelijk nog een schepje bovenop. Deze speciale uitvoering is ter ere van de acht overwinningen in het World Rally Championship van coureur Sebastien Loeb.

De S. Loeb Edition heeft matzwarte lak met een ‘textured effect’. Het dak, de buitenspiegels, de grille-omlijsting en het dashboard zijn knalrood, in plaats van oranje zoals bij de DS3 Racing. Verder is de S. Loeb Limited Edition herkenbaar aan de speciale bestickering.

Aan de techniek is niet gesleuteld. Dat is ook niet nodig, want met 207 pk vermogen is de DS3 Racing goed bedeeld. Het interieur van de Racing is voorzien van kuipstoelen en aangename opties als airconditioning en navigatiesysteem. De prijs van de S. Loeb Edition bedraagt 38.950 euro. Je moet snel zijn, zoals gezegd komen er maar vier exemplaren – van de in totaal 200 – naar Nederland.

Tags: