Citroën C5 krijgt nieuw logo

- Geen reacties

De Citroën C5 hoort weer bij de familie. Een nieuw logo met afgeronde chevrons is zo’n beetje de enige zichtbare vernieuwing op de C5 voor modeljaar 2013.

Citroën frist de C5 lichtjes op. Het nieuwe logo met afgeronde chevrons zoals we dat kennen van zo’n beetje alle moderne Citroëns doet nu zijn intrede op de C5. Dat is niet het enige, ook nieuwe lichtmetalen wielen (optie) en een nieuwe kleur (Guaranja Brown) zijn herkenningspunten van de C5 modeljaar 2013.

Fijnslijpen doet Citroën ook in het interieur. De Exclusive-uitvoering heeft nieuwe lederen/stoffen bekleding. Als optie biedt Citroën voortaan het voordelige MyWay navigatiesysteem met Bluetooth en USB-aansluiting aan.

Niet alleen de C5 wordt bijgepunt, ook de logo’s van de C8 zijn voortaan afgerond waardoor alle modellen – op de C6 na – nu de nieuwe logo’s dragen. Nieuw voor de C8 is verder het Black Pack met zwarte designelementen en ook nieuw is de kleur Hickory Brown, die aan het assortiment is toegevoegd.  De vernieuwde modellen zijn binnenkort te verkrijgen.

Tags: