Citroen C4 Picasso lekt op eBay

- Geen reacties

Nog niet eens gepresenteerd en toch al te koop op eBay. Het overkomt de nieuwe Citroën C4 Picasso. De introductie zal pas op de Salon van Parijs plaatsvinden, maar het model is nu al te vinden op de veilingsite, weliswaar letterlijk als model.

Een miniatuur van de C4 Picasso heeft zijn weg op het internet gevonden en geeft in detail weer hoe de nieuwe ruimteauto er uit zal komen te zien. Het schaalmodel is de zevenzits uitvoering, die op ware grootte 4,55 meter meet. De auto zal ook leverbaar zijn in een 15 centimeter kortere, vijfzits variant. De C4 Picasso is daarmee iets groter dan zijn voorganger, de Xsara Picasso. De auto staat op een verlengde bodemplaat van de Citroën C4.

Overigens bestaat er nog wat onduidelijkheid over de typeaanduiding. Hoewel op het schaalmodel duidelijk de naam van de beroemde schilder is te lezen, zal de nieuwe grote versie volgens Citroën Nederland geen Picasso gaan heten, in tegenstelling tot de kleinere versie. Maar wellicht hoopt de fabrikant toch nog iets van een verrassing te kunnen presenteren tijdens de Franse autotentoonstelling in september. De Citroën C4 Picasso zal volgend voorjaar in de Nederlandse showrooms komen te staan.

Tags: