Citroën C4 Cactus nu met automaat, ook als OneTone

- Geen reacties

Citroën introduceert de EAT6-automaat op de C4 Cactus. Bij de introductie is de speciale OneTone-serie leverbaar.

De Citroën C4 Cactus kan algauw besteld worden met de EAT6-transmissie. Dat is een automaat waarvan het soepele schakelgedrag ten goede moet komen aan het comfort. De transmissie biedt de automobilist twee rijprogramma’s: Sport, voor dynamisch rijgedrag, en Snow, voor extra grip. 

De EAT6-automaat komt beschikbaar in combinatie met de PureTech 110 S&S-motor, die de afgelopen jaren tweemaal bekroond is in de Engine of the Year-verkiezing. Tijdens de introductie is een speciale C4 Cactus-uitvoering leverbaar, die eveneens wordt voorzien van de automatische transmissie: de OneTone.

Bij de C4 Cactus OneTone zijn de kleuren van alle exterieurmaterialen vergelijkbaar en zodoende mooi op elkaar afgestemd. Het gaat om de kleurstellingen wit (Blanc Perle Nacré), zwart (Noir Obsidien métallisé) of grijs (Gris Shark nacré). De OneTone, gebaseerd op het uitrustingsniveau Shine, komt bovendien met extra accessoires, waaronder verwarmbare voorstoelen, een achteruitrijcamera en 17 inch lichtmetalen wielen. Prijzen volgen.

Tags: