Citroën C4 Cactus Aventure: omdat het nog gekker kan

- Geen reacties

Citroën vindt dat het allemaal nog best wat gekker kan met de nieuwe C4 Cactus. Daarom neemt het merk naast het productiemodel ook de Cactus Aventure mee als wereldprimeur naar de autosalon van Genève volgende maand.

Citroën heeft een hele berg primeurs voor ons in petto, volgende maand op de autosalon van Genève. De nieuwe C4 Cacatus, waarvan we onlangs de eerste foto’s konden laten zien, wordt vergezeld door de C4 Cactus Aventure, een extra ruige versie van de Cactus die laat zien dat het allemaal nog best wat gekker kan met die Cactus.

Het studiemodel staat hoger op de wielen en is voorzien van all-terrain-banden, beschermingsplaten, extra schijnwerpers aan de voorkant en een dakkoffer. Om alle avonturen die je gaat beleven met de Cactus Aventure vast te kunnen leggen is de auto voorzien van een GoPro-camera.

Citroën neemt naast de C4 Cactus en C4 Cactus Aventure de C5 CrossTourer én de nieuwe C1 mee naar de autosalon van Genève. Wij zijn erbij volgende maand om uitgebreid verslag te doen van al het nieuws.

Tags: