Citroën C4 Aircross vanaf 23.995 euro

- Geen reacties

De Citroën Aircross schittert op dit moment op de autosalon van Genève, waar de poorten voor het grote publiek inmiddels zijn geopend. De vanafprijs van de SUV is nu bekend: 23.995 euro.

Citroën heeft de vanafprijs en andere informatie over de nieuwe C4 Aircross naar buiten gebracht. De eerste compacte SUV ooit van het merk gaat minimaal 23.995 euro kosten. Voor dat geld levert Citroën een Aircross met 1.6 benzinemotor. Deze krachtbron heeft een vermogen van 115 pk en stoot 135 g/km CO2 uit.

De andere twee motoren zijn diesels. De 1.6 e-HDi levert eveneens 115 pk en stoot in het gunstigste geval slechts 119 g/km CO2 uit. De 1.8 dieselmotor is afkomstig van Mitsubishi en produceert 150 pk. Beide diesels zijn als optie verkrijgbaar met vierwielaandrijving. Brandstofbesparende features als een start/stop-systeem en remenergieregeneratie zijn standaard op alle motoren.

De C4 Aircross wordt leverbaar met luxe voorzieningen. Wat dacht je van een Rockford Fosgate geluidsinstallatie met 710 watt, afkomstig uit acht speakers en een dubbele subwoofer? Of een 7 inch beeldscherm met navigatiemogelijkheid en achteruitrijdcamera. Vanaf april kun je de C4 Aircross zelf gaan bewonderen in de showroom.

Tags: