Citroën C3 Sky Radio de lucht in

- Geen reacties


Citroën kan uitermate tevreden terugkijken op de introductie van de C3. In 2004 was de compacte Citroën de meest verkochte auto van West-Europa en in juli van dit jaar rolde de miljoenste C3 van de band. De C3 onderging in september een facelift om de pittige uitstraling extra te benadrukken. Om het succes te vieren verschijnt de speciale limited edition: de Citroën C3 Sky Radio.

De C3 Sky Radio is de opvolger van de Ligne Ambiance. De uitvoering is leverbaar van november tot eind februari 2006, met een 1.1i,1.4i,1.4i 16V Sensodrive en 1.4i HDi motor vanaf 15.800 euro (incl. BTW en BPM).

Standaard komt de C3 Sky Radio met airconditioning, een gekoeld dashboardkastje, cruise control met snelheidsbegrenzer, elektrisch bedienbare buitenspiegels en uiteraard een radio/cd-speler om op Sky Radio (101 FM) af te kunnen stemmen. Optioneel is een panoramisch schuifdak.

Vanaf half november kunnen luisteraars van Sky Radio een Citroën C3 Sky Radio en een weekend weg winnen door mee te doen aan een spel via de speciale banner op www.citroen.nl

Tags: