Citroën Berlingo Mountain Vibe: als roze je kleur is

- Geen reacties

Ach, het is bijna Valentijnsdag dus waarom ook niet. Als je van roze houdt dan ben je bij de Citroën Berlingo Mountain Vibe aan het juiste adres.

Citroën toont op de autosalon van Genève de Berlingo Mountain Vibe. Deze concept car moet de Berlingo letterlijk meer kleur geven. Met de Berlingo Mountain Vibe verklapt het merk alvast hoe de vernieuwde Berlingo eruit komt te zien.

De facelift van de Berlingo is niet al te ingrijpend, het blijft bij een nieuwe voorbumper met led-dagrijverlichting, een nieuwe grille en (waarschijnlijk) iets anders ingedeelde achterlichten.

De Mountain Vibe voegt daar opvallende roze accenten aan toe. De roze lijnen die over de auto heen lopen nodigen volgens Citroën uit om onbekende paden op te zoeken. Die paden kunnen ook besneeuwd zijn, want de Berlingo Mountain is voorzien van (roze) sneeuwkettingen.

De Berlingo Mountain Vibe is samen met de productieversie van de vernieuwde Berlingo te bewonderen op de autosalon van Genève, die begin maart van start gaat. Wellicht ten overvloede, maar Citroën heeft geen plannen om een Mountain Vibe-achtige versie in productie te nemen.

Tags: