Citroën Aircross Concept is te vroeg

- Geen reacties

Citroën onthult later deze week de C4 Aircross, de voorbode van een nieuwe cross-over. De eerste foto van het studiemodel circuleert nu al op internet.

De eerste foto van de Citroën Aircross Concept  ligt op straat. Het merk onthult het studiemodel later deze week, voorafgaand aan het debuut op de autoshow van Shanghai die half april begint. De Aircross Concept ziet er behoorlijk productierijp uit en blikt vooruit naar een nieuwe cross-over van Citroën.

Waarschijnlijk gaat het om de opvolger van de C4 Aircross, de auto die nu nog is gebaseerd op de Mitsubishi ASX. Het nieuwe model krijgt eigen techniek wordt iets hoger gepositioneerd in het assortiment, om afstand te houden tot de C4 Cactus.

Het design van het studiemodel laat zien welke ontwerprichting Citroën de komende jaren opgaat. We zien wat trekjes van de C4 Cactus en C4 Picasso, maar het geheel heeft een verfrissend nieuw ontwerp. Citroën gaf eerder al twee teasers vrij (afbeelding 2 en 3), die de spanning er nog een beetje in moesten houden.

Wanneer we het productiemodel kunnen verwachten is nog niet bekend.

Tags: