Bijenkorf als Citroën-dealer

- Geen reacties

Wie interesse heeft in de Citroën C3 X-TR kan van 30 maart tot en met 12 april terecht bij de Bijenkorf. In totaal negen filialen van het grote warenhuis hebben een speciale stand ingericht waar de stoere C3 te zien is.

Volgens Citroën is de SUV-achtige C3 X-TR in de Bijenkorf helemaal op zijn plek. Tussen de jassen, tassen en serviesgoed misstaat zon auto niet. Tegelijkertijd hebben de stoere C3 en de Bijenkorf met elkaar gemeen dat ze trendsettend en exclusief zijn.

De verkoop van een auto als de Citroën C3 X-TR is onderdeel van de Open Huis Weken van de Bijenkorf, die dit jaar voor de vierde keer plaatsvinden. Ieder jaar weer heeft de Bijenkorf in deze periode diverse speciale aanbiedingen, waarvan de C3 er dit keer dus eentje is. Overigens had de Bijenkorf vorig jaar ook de primeur van de C3 Pluriel.

Citroën levert de C3 X-TR met benzinemotoren die respectievelijk 1.4 (90 pk) en 1.6 (110 pk) meten, en allebei met de SensoDrive versnellingsbak worden gecombineerd. De Bijenkorf hangt er nog een keer een iets lager prijskaartje aan: ze verkopen de auto voor een prijs vanaf 17.490,-

Tags: