Alleen voor vrouwen: Citroën DS3 Fab.

- Geen reacties

Citroën introduceert de DS3 Fab., alleen voor vrouwen. Naast harten en sterren op het dak en in het interieur krijg je ook Fab. ballerina’s en een Fab. clutch bij deze DS3.

Mannen kunnen hier stoppen met lezen. De Citroën DS3 Fab. is alleen voor vrouwen. Mochten de harten en sterren op het dak, de spiegelkappen en de stoelbekleding dat nog niet bevestigen dan doen de accessoires die je bij deze DS3 krijgt dat wel.

Als je namelijk een DS3 Fab. koopt dan krijg er ballerina’s bij, zodat je niet op hakken hoeft te rijden. Ook krijg je een clutch (voor de mannen die toch zijn blijven lezen: een clutch is een klein tasje) die precies in het dashboardkastje van de DS3 past. Een Fab. zonnebril, Fab. parfum en een Fab. sleutelhanger maken het geheel compleet.

Fab. is het modemerk van de Nederlandse ontwerpster Fabienne Chapot. De speciale DS3 is in samenwerking met haar ontworpen. Als basis heeft Citroën de DS3 met VTi 82 benzinemotor in So Chic-uitvoering genomen. De vanafprijs van de DS3 Fab. bedraagt 20.890 euro. 

Tags: