Alle prijzen Citroën DS4 bekend

- Geen reacties

Op de AutoRai konden we je dinsdag al de vanafprijs van de nieuwe DS4 melden, nu hebben we de hele prijslijst. De hatchback komt op de markt met vijf verschillende motoren.

Citroën heeft als belangrijkste nieuwe model op de AutoRai de DS4. Dit model is gebaseerd op de C4 maar heeft een geheel eigen design en onderscheidt met een luxe aankleding en een betere isolatie van het interieur. Citroën heeft nu alle prijzen van het nieuwe model bekend gemaakt.

Het gamma trapt af met de 1.6 VTi met 120 pk voor 23.940 euro. De 1.6 THP met 156 pk is er vanaf 29.050 euro en het voorlopige topmodel is de 200 pk sterke 1.6 THP voor 31.750 euro. Wil je liever dieselrijden dan biedt de 1.6 e-HDi uitkomst. Dit is tevens de enige uitvoering die in de 20 procent bijtellingscategorie valt. Voor 28.890 euro rijdt de dealer een exemplaar voor je naar buiten. Er ook nog een 160 pk sterke HDi, die moet minimaal 33.500 euro opbrengen.

De standaarduitrusting van de DS4 is omvangrijk, onder andere airconditioning, 16 inch lichtmetalen wielen, een panoramische voorruit en donkergetinte achterruiten zijn standaard. De mogelijkheden om de auto naar je eigen smaak aan te kleden zijn uitgebreid, zoals het hoort bij een auto uit de DS-lijn. Naast de Chic basisuitvoering biedt Citroën de So Chic en Sport Chic aan.

Tags: