Merk nieuws Archieven - Klaver Auto & Klaver Lease

 1. Citroën C1 JCC+ is een collector’s item

  - 3 juli 2020

  Citroën introduceert, speciaal voor modeliefhebbers, een collector’s item van de C1. De JCC+ is medeontwikkeld door fashion designer Jean-Charles de Castelbajac en dat is te zien aan het gebruik van primaire kleuren.

  Lees meer
 2. Citroën C4 en ë-C4: een nieuw begin

  - 1 juli 2020

  Citroën introduceert een geheel nieuwe C4. Het is een nieuw begin met een onderscheidende carrosserievorm, een optionele elektrische aandrijflijn en de nieuwste technische snufjes. Bewaard gebleven zijn het comfort en de vele mogelijkheden tot personaliseren.

  Lees meer
 3. Nieuwe Citroën C4 komt ook als ë-C4

  - 18 juni 2020

  Op 30 juni onthult Citroën een nieuwe generatie van de C4, inclusief een puur elektrische variant genaamd ë-C4. Hier vind je de eerste feitjes en foto’s van de compacte hatchback.

  Lees meer
 4. Citroën ë-SpaceTourer personenbus

  - 12 juni 2020

  Wat een keuzevrijheid heb je bij de nieuwe Citroën ë-SpaceTourer, de elektrische versie van de gelijknamige personenbus. Met alle gemakken van de MPV maar dan emissievrij.

  Lees meer
 5. Zomer campagne: € 50 voucher of 15% korting

  - 11 juni 2020

  CITROËN SERVICE IS ER VOOR U OM UW AUTO ALTIJD VEILIG DE WEG OP TE LATEN GAAN. Vanaf 1 juni zijn de maatregelen versoepeld en […]

  Lees meer
 6. Citroën ë-Jumpy: alle details

  - 13 mei 2020

  De elektrische Citroën Jumpy komt in de tweede helft van dit jaar op de Nederlandse markt. Tijd om alle specificaties van de ë-Jumpy op een rij te zetten. We verklappen alvast dit: de veelzijdige bedrijfswagen is voor veel ondernemers een geschikte bestelauto.

  Lees meer
 7. Mijn Veiligheid & Hygiëne pakket

  - 12 mei 2020

  In deze moeilijke situatie staat Klaver Auto klaar om uw gezondheid en de veiligheid van u en uw naasten te beschermen. met het hele Citroën […]

  Lees meer
 8. Corona crisis: Ruimere openingstijden

  - 6 mei 2020

  Corona… het zorgt voor veel ellende, maar ook voor creativiteit en nieuwe inzichten. In ons geval heeft het voor aanzienlijke verruiming van onze openingstijden gezorgd. […]

  Lees meer
 9. Vernieuwde Citroën C3 vanaf 17.990 euro

  - 10 maart 2020

  Citroën begint in de zomer met de levering van de vernieuwde C3. Binnenkort is het model te bestellen, voor prijzen die beginnen bij 17.990 euro.

  Lees meer
 10. Vernieuwde Citroën C3: nog vrolijker

  - 11 februari 2020

  Citroën stelt de vernieuwde C3 voor. Het is een facelift van de klassieke soort: uiterlijke wijzigingen, nieuwe kleuren, meer personalisatiemogelijkheden en een aantal kleine technische verbeteringen.

  Lees meer