Klaver Autogroep start met Klaver Lease

- Geen reacties

De eerste Klaver Lease auto!

Wij zijn trots u te kunnen vertellen dat we per heden onze eigen leasemaatschappij hebben: Klaver Lease, voor zowel de zakelijke operationele en financial leasecontracten maar ook voor private lease. Hierin kunnen zowel nieuwe als (jong) gebruikte auto’s geleaset worden

De eerste 5 auto’s zijn inmiddels afgeleverd. Overweegt u private lease? U kunt nu gewoon bij ons terecht, in plaats van bij een grote leasemaatschappij of bank. Onze klanten weten dat onderhoud en service perfect geregeld is. En als u tijdens het contract constateert dat een C3 toch te klein is, dan kunnen we die eventueel omruilen voor een C4. Wij willen dat onze klanten zorgeloos kunnen leasen, en wij en nu zelf de regels bepalen. Dat is een ander uitgangspunt dan de meeste leasemaatschappijen hebben.

Het voordeel van private lease is dat er geen investering nodig is, om een auto te rijden die voldoet aan de wensen. En inruilen van de huidige auto kan gewoon, en kan zelfs als aanbetaling gebruik worden. Eigenlijk is alles mogelijk.

Lokaal ondernemen

Ook de lokale ondernemer kan bij ons terecht voor een zakelijke, of operationele lease auto. Wij doen alles in eigen beheer, dus zaken als onderhoud, banden, reparaties doen wij zelf. En bij schade zal ons eigen schadebedrijf Autoschade Roos dit herstellen. Zo houden we alles lekker lokaal.

Meer informatie? Neem contact op via het contactformulier of telefoon (072-5208898) of nog liever: breng een bezoek aan onze showroom. Wij vertellen u er graag meer over.