Spelregels van de Klaver Autogroep Muntjes

- Geen reacties

Vanaf januari 2016 kunt u bij Klaver Autogroep muntjes sparen. Muntjes hebben een waarde van € 5 incl. btw. Benieuwd naar hoe u aan Klaver Muntjes komt en hoe u ze kunt inwisselen? U vindt de spelregels hier, of informeer bij onze medewerkers. Wij wensen u in ieder geval veel spaarplezier en veel voordeel!

Spelregels van de muntjes

munt Een munt heeft een waarde van € 5 incl. btw en is in te wisselen bij Klaver Autogroep, op alle afdelingen. Het wordt als een betaalmiddel gezien.
munt Uitgifte vindt plaats bij iedere € 100 incl. btw die is besteed in de werkplaats van Klaver Autogroep. Er vindt geen uitgifte van munten plaats in combinatie met andere acties/kortingen.
munt Uitgifte vindt alleen plaats bij contante/pin betaling (niet op rekening). De betaling dient direct na uitvoering van de werkzaamheden / bij ophalen van de auto gedaan te worden.
munt De munten zijn alleen in te wisselen bij een volgende aankoop. Ze kunnen niet ingewisseld worden op de aankoop waarop de munten zijn uitgegeven.
munt Munten kunnen niet worden ingewisseld/verrekend bij een betaling op rekening. Inwisselen van munten kan alleen aan de balie van Klaver Autogroep, persoonlijk bij een medewerker plaatsvinden.
munt De munten zijn niet persoonsgebonden, en dus overdraagbaar aan anderen. Er mogen meerdere munten tegelijkertijd worden ingeleverd. De munten zijn niet inwisselbaar voor geld.
munt Klaver Autogroep behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen deze actievoorwaarden en het spaarprogramma tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.
munt Klaver Autogroep behoudt zich het recht voor om munten te weigeren die niet aan de voorwaarden voldoen of die haar frauduleus voorkomen.