Beoordelingen

Klantenvertellen beoordelingen

2188,4101
8,4
uit 218 beoordelingen

218 consumenten geven ons gemiddeld een 8,4!
  • Marcel Bouman

    Alkmaar18-05-19
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Reparatie en/of schadeherstel

    Ervaring:
    Ik heb een Citroën C4 uit 2007 gekocht via een handelaar en daar bleek wel het één en ander mis mee te zijn. Eén van die dingen was dat hij schokkerig reed en heel makkelijk afsloeg bij stoplichten of achteruit inparkeren. Ik had dit al bij een andere Citroën dealer neergelegd maar die kon het een testrit niet reproduceren en zei dat het duur kon worden als het inderdaad een uitgebreid onderzoek zou moeten worden. Ik begon er rekening met te houden dat ik er mee moest gaan leren leven dat ik gewoon geen fijne auto had gekocht. ik heb de vraag ook gesteld bij Auto Klaver toen ik daar voor iets anders was en daar kwam na een testritje een mogelijke oorzaak uit. €40 Euro later reed mijn auto eindelijk zoals hij hoorde te rijden. Ik ben een zeer tevreden klant!

  • E. P. Kos

    Schoorl24-03-19
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf nieuwe auto

    Ervaring:
    Klaver Autogroep weet wat er bedoeld wordt met service. Geen probleem of Klaver Autogroep zoekt en vind een oplossing. Klaver Autogroep heeft mijn vertrouwen!

  • Pauline Kos

    SCHOORL24-03-19
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

    Ervaring:
    Al jaren het vertrouwde adres voor ons hele gezin. Wij rijden alle 4 een auto van Klaver en zijn zeer tevreden. Als er al eens een probleem is wordt het keurig opgelost. Afspraken worden altijd nagekomen. Klaver snapt het!

  • Steef Lem

    Alkmaar06-02-19
    10

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Reparatie en/of schadeherstel

    Ervaring:
    De linker voordeur was door een verkeerde manouvre licht uit zijn voegen geraakt. 4 februari naar Klaver, die hebben mij meteen doorgestuurd naar Autoschadeherstel Roos en zij hebben KOSTELOOS de schade gerepareerd.

  • Shirley Ligthart

    NOORD-SCHARWOUDE01-10-18
    7,3

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Erg vriendelijk ontvangen, en geholpen met prijs maken voor de verkoop van mijn andere auto.

  • Marielle

    Alkmaar19-09-18
    7,7

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Reparatie en/of schadeherstel

    Ervaring:
    Ze denken mee, indien mogelijk wordt het probleem direct verholpen, zonder al te lang te moeten wachten. Klantvriendelijk personeel!

  • geert breve

    Middenbeemster18-09-18
    8

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Leuk, en geheel vrijblijvend.

  • Atie Spaan

    Zandvoort18-09-18
    9,3

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Andere reden

    Ervaring:
    Tot nu toe alleen maar positief

  • Corrie Donath

    Baarn18-09-18
    7

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

  • leo van Breukelen

    Hoofddorp14-09-18
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

  • willem heijmans

    Alkmaar14-09-18
    8

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    ervaring erg goed

  • Bertus Kempes

    Heerhugowaard14-09-18
    9

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Klantvriendelijk, duidelijk en komen hun afspraak na.

  • Anoniem

    14-09-18
    8

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

  • Marga Ruiter

    Bergen14-09-18
    8,3

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

    Ervaring:
    Plezierig!

  • Luuk Seegers

    Braamt13-09-18
    6,7

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Aanschaf gebruikte auto

  • Paul Kuijper

    IJMUIDEN20-02-18
    8

    Ja, ik beveel dit aan

    Reden bezoek:
    Onderhoud en/of APK

    Ervaring:
    positief!!