Zomer campagne: € 50 voucher of 15% korting

- Geen reacties

CITROËN SERVICE IS ER VOOR U OM UW AUTO ALTIJD VEILIG DE WEG OP TE LATEN GAAN.

Vanaf 1 juni zijn de maatregelen versoepeld en zullen we weer vaker de auto nodig hebben. Aangezien de afgelopen tijd de meeste auto’s minder hebben gereden of zelfs langdurig hebben stilgestaan, is het nu extra belangrijk om te controleren of uw auto klaar is om weer de weg op te gaan. Klaar voor de zomer(vakantie).

CITROËN ZOMERCHECK:
Kom daarom nu langs voor de Citroën Zomercheck. Wij controleren uw auto op 29 cruciale punten, waaronder de punten die het meest beïnvloed kunnen worden door het langdurig stilstaan van uw auto, zoals de accu, remmen en vloeistoffen. De Zomercheck kost slechts € 19,95 of is zelfs gratis met de MyCITROËN Card en is inclusief het vullen van vloeistoffen tot 1 liter.

De monteur noteert de resultaten van de Zomercheck op dit formulier. U ontvangt een kopie van het resultaat. Bent u benieuwd op welke punten de monteur uw auto controleert? Download hier de checklist.

Onze experts houden u op de hoogte van de werkzaamheden en zullen u altijd vrijblijvend informeren over noodzakelijke werkzaamheden. Wij zullen altijd eerst met u overleggen alvorens wij overgaan tot vervanging of reparatie. Dat is onze garantie.

Wanneer er werkzaamheden voortvloeien uit de Zomercheck, kunt u in juni gebruik maken van de €50 voucher. Of u kunt profiteren van 15% voordeel op geselecteerde onderdelen en zomerse accessoires*.

* De €50 voucher is te besteden in de maand JUNI 2020 bij een factuurbedrag vanaf €299 (inclusief BTW). Maximaal één (1) voucher per kenteken. De voucher is niet inwisselbaar voor geld of in combinatie met de 15% korting oplopend tot €50 op de geselecteerde onderdelen en accessoires.