Limited Edition DS 3

- Geen reacties

“Ik droomde van een auto die vrouwen, achter het stuur van de nu al legendarische nieuwe DS 3, nog mooier zou maken dan ze al zijn…” Als jij deze unieke DS 3 Givenchy Le MakeUp wilt, bestel ’em dan voor ‘ie uitverkocht is.

Het modehuis Givenchy heeft een DS 3 aangekleed met als thema ‘make-up’. De auto is niet alleen ingericht op het optimaal aanbrengen van make-up (led-verlichting bij de spiegels in de zonnekleppen) of het opbergen ervan (extra opbergvak) maar staat helemaal in het teken van deze verfraaiing. 

Ik droomde van een auto die vrouwen, achter het stuur van de nu al legendarische nieuwe DS 3, nog mooier zou maken dan ze al zijn…

De matte, parelwitte zijdeglanslak heeft een speciale, korrelige reliëftextuur. De paarse kleur van het dak en spiegelkappen gaan daar uitstekend mee samen, net als het gematteerd roze dashboard dat het interieur meer glans geeft. De auto biedt natuurlijk unieke personaliseringsmogelijkheden. Maar op zichzelf is deze DS 3 Givenchy Le MakeUp al uitzonderlijk: in Nederland zijn slechts dertig exemplaren te krijgen. 

De limited edition is gebaseerd op de So Chic-uitvoering. Toegevoegd zijn onder meer 17 inch lichtmetalen wielen ‘Aphrodite’, parkeersensoren vóór en achter, nerflederen stoel- en stuurwielbekleding, automatische airco en uitgebreide infotainment. Ook ontvang je een make-upset, bestaande uit mascara, lipstick, gezichtspoeder en nagellak in de kleur van het dak. De prijs begint bij 26.170 euro. Er is keuze uit diverse motoriseringen.

Tags: