DS Limited Edition 1955

- Geen reacties

Nog steeds is de Limited Edition 1955 verkrijgbaar als DS 3 Cabrio en DS 5. Deze combineert ‘het beste van DS op het gebied van techniek en afwerking’. 

2015 is een speciaal jaar voor DS. 60 jaar geleden – in 1955 dus – zag de Citroën DS het levenslicht. Dit jaar gaat DS van start als merk, los van Citroën. Daarom wordt de speciale DS Limited Edition 1955 aangeboden. Nog altijd is deze speciale DS bij de dealers leverbaar als DS 5 of 3 Cabrio. 

De beperkt leverbare ‘1955’ biedt ‘het beste van DS op het gebied van techniek en afwerking’. Die techniek zien we onder meer terug in de zuinige motoren, die inclusief start/stop-systeem komen (en eventueel de hybride 4×4-aandrijflijn in de DS 5). De hoge kwaliteit afwerking vind je, tja, in alles eigenlijk. 

Neem de DS 3 Cabrio Limited Edition 1955. Onder de motorkap ligt de PureTech 110-motor. In de personencabine zijn standaard onder meer een canvas, elektrisch te openen dak geweven in Jacquard DS-logo motief, een hifi-systeem met subwoofer, een DAB+ digitale tuner en een automatisch dimmende binnenspiegel.

Het uiterlijk is verfraaid met 17 inch, zwart afgewerkte lichtmetalen wielen ‘Aphrodite’ plus een achterspoiler in metallic lak Gris Moondust. Led/xenon-koplampen en -achterlichten, automatisch inschakelende verlichting, een regensensor en achteruitrijcamera met parkeersensoren zijn standaard. 

Vraag de DS-dealer naar de volledige uitrusting of naar de 1955-editie van jouw voorkeur en naar de prijs die daarbij hoort. Ook zijn tegen meerprijs opties leverbaar, waaronder nerflederen stoelbekleding.

Update

De limited edition ‘1955’ is niet langer verkrijgbaar van de DS 4. 

Tags: