DS Exclusive Drive

- Geen reacties

Als je zo’n fraaie DS aanschaft wil je de auto ook in goede staat houden. Nu is daar het DS Exclusive Drive-servicepakket voor. Ter ere van 60 jaar DS kost dit nu slechts 19,95 euro per maand. 

Het DS-modelgamma kenmerkt zich door individualisering, luxe en comfort. Zo’n fraaie auto wil je natuurlijk in goede staat houden. Het merk DS introduceert daarom een uitgebreid dienstenpakket, DS Exclusive Drive. Ter ere van de 60e verjaardag van de Citroën DS geldt het actietarief van slechts 19,95 euro per maand.

DS Exclusive Drive biedt een garantieverzekering, DS Assistance-pechhulp, de voorgeschreven onderhoudsbeurten, reparaties van sterretjes in de ruiten, het vervangen van slijtagedelen en het tussentijds bijvullen van vloeistoffen. Ook de Winter- en Vakantiecheck zijn inclusief. 

De actieprijs geldt bij een looptijd van 48 maanden of 60.000 te rijden kilometers – afhankelijk van wat het eerst wordt bereikt. Je kunt ook kiezen voor een andere looptijd en/of kilometrage. De DS-dealer kan je vertellen wat de bijbehorende prijs dan is.

Update

DS heeft deze actie verlengd voor onbepaalde tijd.

Tags: