DS 7 Crossback La Première

- Geen reacties

De SUV DS 7 Crossback debuteert als exclusieve en beperkt verkrijgbare uitvoering La Première. Deze wordt chique aangekleed.

In 2018 verschijnt de nieuwe SUV van DS op de markt, de DS 7 Crossback. Nu al kan de het introductiemodel worden besteld. Zolang de voorraad strekt echter, want het gaat om de ‘limited edition’ La Première. 

Deze chique uitvoering krijgt een exclusieve styling mee. De nappalederen bekleding heeft een warme rode tint genaamd Inspiration Art Rubis. Behalve het leder worden andere bijzondere materialen en technieken gebruikt, waaronder kristal en geguillocheerd chroom (een versierwijze met ‘parelstiksels’). 

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • fraai nappaleder
  • en andere chique details
  • ook als (privé) leaseauto

In- en exterieuraccenten in dezelfde rode kleur sieren de wagen op subtiele wijze. Het exclusieve model is leverbaar in de lakkleuren Gris Artense, Blanc Nacré en Noir Perla Nera. De SUV staat op 20 inch grote wielen in het design ‘Paris’. 

De limited edition DS 7 Crossback La Première is te bestellen vanaf 61.600 euro. Behalve met de BlueHDI-dieselmotor van 180 pk is ‘ie ook verkrijgbaar met 225 pk benzinemotor. Het introductiemodel is tevens leverbaar voor privélease en zakelijke lease. 

Tags: