DS 4 Crossback Connected Chic

- Geen reacties

DS introduceert de beperkt verkrijgbare 4 Crossback Connected Chic, voorzien van de nieuwste infotainment die het merk te bieden heeft. 

Sinds dit jaar heeft DS diverse nieuwe infotainmentsnufjes in het assortiment. Een voorbeeld is smartphone-uitwisseling met behulp van MirrorLink, Apple CarPlay en Android Auto. Ook is er een nieuwe generatie 3D-navigatiesysteem met real-time verkeersinformatie en stemherkenning.

Nu biedt het merk de 4 Crossback Connected Chic aan, een model dat reeds van deze multimedia voorzien is. De beperkt verkrijgbare uitvoering is gebaseerd op het uitrustingsniveau Chic van de DS 4 Crossback. Behalve met extra infotainment (denk ook aan DAB+, Bluetooth en een kleuren touchscreen) wordt deze auto ook met fraaie exterieurdetails aangekleed. 

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • nieuwste infotainment
  • ook met private lease
  • gratis Private Lease Flex

Standaard aanwezig zijn onder meer 17 inch lichtmetalen wielen, een achteruitcamera, parkeersensoren voor en achter en een dodehoek-detectiesysteem. Je kunt zelf ook nog uit verschillende, specifieke accessoires kiezen maar de prijs is uiteindelijk hetzelfde: 31.280 euro voor de vijfdeurs met PureTech 130 S&S-benzinemotor. In de prijs is 24/7-pechhulp inbegrepen.

De limited edition Connected Chic is ook met private lease te bestellen. Voor 48 maanden en een kilometrage van 10.000 km/jaar betaal je vanaf 445 euro euro per maand. Tijdelijk is dit inclusief Private Lease Flex, waarmee je de auto kosteloos vervroegd in kunt leveren. 

Tags: