DS 3 Performance Black Special

- Geen reacties

Ook de ‘hot hatch’ van de DS 3 is verkrijgbaar als Black Special. Dat wil zeggen: in performance-uitvoering, gespoten in zwarte lak en van gouden accenten en extra accessoires voorzien.

Het merk DS staat bekend om z’n stijl en individualiseringsopties, maar het biedt de DS 3 ook aan in performance-uitvoering. Deze ‘hot hatch’ kan 208 pk aan vermogen en 300 Nm koppel wegzetten. Bovendien is ook de DS 3 Performance verkrijgbaar in een speciale uitvoering. 

De DS 3 Performance Black Special is standaard voorzien van onder meer een navigatiesysteem, DAB+ digitale tuner, Denon & Marantz-hifi systeem met subwoofer, achteruitrijcamera, parkeersensoren voor en achter, zijstootstrips in carbon en het automatisch remsysteem Active City Brake. 

De carrosserie en portiergrepen zijn uitgevoerd in Noir Mat, het dak en buitenspiegelkappen in de kleur Golden Pearl. De auto is voorzien van de THP 208-motor, de MCM-zesversnellingsbak, een Torsen ‘limited slip’-differentieel, verlaagd onderstel en een speciaal remsysteem. De vanafprijs van de speciale DS 3 ligt op 36.880 euro.

Update

Nu is ook de DS 3 Cabrio verkrijgbaar als Performance Black Special, vanaf 39.880 euro. 

Tags: