DS 3 in Connected Chic-uitvoering

- Geen reacties

Een bijzondere DS 3, met het dak in een aparte kleur, veel infotainment en een pack met speciale stoelen – dat is de ‘limited edition’ DS3 Connected Chic.

DS presenteert een beperkt verkrijgbare uitvoering van de DS 3, de Connected Chic. Als basis heeft het merk de DS 3 in het uitrustingsniveau So Chic genomen. Na aankleding is het een heel speciale uitvoering geworden. 

Zo is het Pack Perfo Dinamica standaard. Dit bezorgt de DS 3 voorin sportstoelen met zwart stoffen bekleding, afgewerkt met beige stiksels; een in hoogte verstelbare stoel; en aluminium pedalen en een voetsteun. Aan de buitenzijde vallen het zwarte dak en de in dezelfde kleur afgewerkte 16 inch lichtmetalen wielen op. 

Een navigatiesysteem met 7 inch touchscreen, Apple CarPlay en MirrorLink smartphone-uitwisseling, een hifi-systeem van Denon & Marantz met subwoorfer en een digitale tuner (DAB+) vormen de standaard aanwezige infotainmentsystemen. Verder biedt het model nog extra’s als parkeersensoren voor en achter en extra getinte ruiten achter. 

De DS 3 Connected Chic is leverbaar met drie verschillende motoren. De prijzen beginnen bij 24.000 euro. Ook private lease is mogelijk, vanaf 355 euro per maand all-inclusive. De DS-dealer wil graag een offerte op maat voor je opstellen.

Update

Vanafprijs aangepast naar prijspeil 2018.

Tags: