DS 3 Crossback La Première

- Geen reacties

De nieuwe DS 3 Crossback verschijnt eerst als ‘limited edition’ introductiemodel La Première.

DS introduceert in 2019 een compacte SUV, de DS 3 Crossback. Net als de rest van het DS-assortiment wordt het een stijlvol model. Wil je de meest luxueuze uitvoering, reserveer of bestel dan tijdig het introductiemodel La Première, dat slechts in beperkte oplage verschijnt.

Deze wordt afgeleverd in de uitvoering Inspiration Opéra met het interieur in de unieke, rode kleur Art Rubis. Naast het 7 inch digitale instrumentenpaneel is een 10,3 inch HD-touchscreen standaard. Alle belangrijke rijinformatie wordt in je gezichtsveld geprojecteerd met de Head-Up Display. 

Daarnaast is de DS 3 Crossback La Première voorzien van de meest geavanceerde rijhulpsystemen. DS Drive Assist regelt bij filerijden of rijden op de snelweg automatisch de snelheid en rijstrook positionering. Met de DS Park Pilot vind je een geschikte parkeerplaats waarop de auto zichzelf neerzet. 

Ook wordt La Première uitgevoerd met DS Matrix Led Vision-koplampen. De lichtbundel wordt automatisch aangepast aan de omstandigheden en andere weggebruikers. Handig is de Proximity Keyless Entry and Start: bij het naderen of weglopen van de auto wordt die ont- of vergrendeld. En wil je (alleen de kofferbak van) de auto delen met anderen, dan kan dat eenvoudig met DS Smart Access via de MyDS-app. 

De DS-dealer kan je meer vertellen over het introductiemodel. Informatie over motorisering, prijzen en leverdata volgt nog, houd ook onze nieuwsrubriek in de gaten. 

Tags: