DS 3 Café Racer met kunstwerk

- Geen reacties

De bijzondere DS 3 Café Racer heeft een dak als kunstwerk, ontworpen in samenwerking met BMD Design.Deze DS is in een oplage van slechts 25 stuks verkrijgbaar. 

DS biedt wel een heel speciale 3 aan: de Café Racer. Een DS 3 in vintage stijl, ontworpen door het automerk in samenwerking met de bekende designstudio BMD. Dat is te zien aan het dak, bestickerd met een voor BMD kenmerkende graphic. De nostalgische kleur Crème Parthénon van het dak contrasteert mooi met de autolak. Die komt standaard in Gris Platinum maar kan desgewenst in Noir Perla of Bleu Encre geleverd worden.

De achterklep en de haaienvin zijn eveneens bestickerd. De crèmekleur keert terug op de naafdoppen van de wielen. Deze lichtmetalen velgen in de maat 17 inch zijn exclusief, zwart glanzend en in het design ‘Bellone’. De DS 3 Café Racer is voorzien van DS Led Vision-koplampen en donker getint glas achter.

In het interieur zien we meer in de kleur crème: het dashboardpaneel, de sierstiksels op de optionele ‘Trinitario’ nappalederen bekleding. De speciale DS 3 komt inclusief Pack Auto (automatische verlichting, verwarmde buitenspiegels), 7 inch touchscreen, smartphone-connectiviteit en snufjes als automatische airco en parkeersensoren.  

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • dak als kunstwerk
  • gratis bijpassende sjaal

De ‘limited edition’ DS 3 heeft een PureTech 110-motor. Prijzen beginnen bij 26.950 euro. Iedere koper ontvangt een zijden sjaal cadeau in zwart en crème, met daarop de grafische dakprint.

Update

De DS 3 Café Racer is ook verkrijgbaar met private lease, nu vanaf 399 euro per maand bij een contract van 48 maanden en 10.000 te rijden kilometer per jaar. Inmiddels is het model ook met automaat te bestellen.

Tags: