DS 3 Cabrio Performance

- Geen reacties

Sinds kort is biedt DS sportieve Performance-modellen aan. De DS 3 Cabrio Performance verschijnt ook als Black Special.

De DS 3 Cabrio Performance Black Special is gespoten in de lakkleur Noir Mat. Het elektrisch te openen canvas dak is eveneens zwart. Toch is het geen sinister uitziende auto: goudkleurige elementen op het ex- en interieur verschaffen het speciale model juist elegantie. De stijlvolle look wordt vervolmaakt met bijvoorbeeld een versnellingspookknop in zwart leder.

Het speciale model is voorzien van een 7 inch touchscreen met navigatie, DAB+ digitale tuner en een Denon & Marrantz hifi-audiosysteem met subwoofer. Ook andere snufjes, waaronder parkeersensoren vóór en achter, een achteruitrijcamera en het veiligheidssysteem Active City Brake zijn standaard aanwezig. 

Alle voordelen op een rij

  • performance-cabrio
  • stijlvolle zwarte look
  • extra accessoires

De DS 3 Cabrio Performance heeft een verlaagd onderstel, grotere spoorbreedte, plus Torsen-differentieel met beperkte slip. De dynamisch rijdende cabriolet heeft de beschikking over 208 pk vermogen en 300 Nm koppel, afkomstig van de 1.6 THP-motor die gekoppeld is aan een handbak met zes verzetten. De speciale DS3 cabrio is leverbaar vanaf 39.880 euro.

Tags: