Altijd verbonden: DS 4 Connected Chic

- Geen reacties

Ook de DS 4 is verkrijgbaar als ‘limited edition’ Connected Chic: inclusief alle benodigde infotainment maar ook met andere, mooie accessoires.

Wil jij profiteren van de nieuwste multimedia die DS te bieden heeft, kies dan voor een Connected Chic-model. Real-life traffic information, verkeersinformatie die continu aangepast wordt aan de omstandigheden van het weer en op de weg, is daarbij inclusief. Je kunt de diverse functies met spraak bedienen, zodat je ogen op de weg blijven. En met Android Auto, Apple CarPlay en MirrorLink is altijd smartphone-uitwisseling mogelijk, welke telefoon je ook gebruikt. 

De DS 4 Connected Chic – een meeruitvoering van de DS 4 in het Chic-uitrustingsniveau – biedt nog meer moois. Met het Pack Noir Perla Nera worden dak en een deel van de achterspoiler uitgevoerd in de kleur zwart, net als de buitenspiegels en de lichtmetalen wielen ‘Canberra’. Ook de achterruiten krijgen een extra tintje. Standaard aanwezig zijn verder parkeersensoren voor en achter, een achteruitrijcamera, Bluetooth, DAB (digitale radio), een dodehoekdetectiesysteem enzovoort.

Alle voordelen op een rij

  • limited edition
  • volop infotainment
  • extra accessoires
  • inclusief pechhulp

Er is één ‘maar’: de DS 4 Connected Chic verschijnt in beperkte oplage. Bestel ’em dus voor het te laat is. Voor de prijs van 31.280 euro kun je de limited edition in een van de twee grijze metallic laktinten meekrijgen, tegen de kleine meerprijs van 180 euro is de auto leverbaar in zwart of rood. 24/7 pechhulp is inclusief. 

Tags: