Stoere Citroën C1 Urban Ride

- Geen reacties

Maak kennis met de Citroën C1 Urban Ride, een stoer ogende auto vol extra accessoires. Daarin zit tot 2.000 euro aan voordeel verwerkt. Ook als C1 Airscape verkrijgbaar.

Zie ’em eens staan, de Citroën C1 Urban Ride. Met z’n wielkastverbreders, getinte ramen achter en zwarte, lichtmetalen wielen met rode naafdoppen. De elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels zijn uitgevoerd in Caldera-zwart. Op de C1 Airscape Urban Ride zit aanvullend een elektrisch te openen canvas dak in Sunshine Red.  

In het interieur van de C1 Urban Ride springen de oranje accenten in het oog, zoals de omlijsting van het multimediasysteem. Standaard aanwezig zijn onder meer een achteruitrijcamera, digitale radio (DAB+ tuner), smartphone-uitwisseling en airconditioning. Verder beschikt het actiemodel over alle features van het (hoogste) uitrustingsniveau C1 Shine. 

De Urban Ride is leverbaar in diverse lakkleuren, waaronder de nieuwe tint Calvi Blue. Het model is alleen verkrijgbaar met vijf deuren en 69 pk VTi-benzinemotor. De vanafprijs van het gesloten model ligt op 14.990 euro, de Airscape-uitvoering is te bestellen vanaf 15.880 euro. Private leasen is eveneens voordelig mogelijk: dankzij maximaal 15 euro korting begint het leasetarief nu al bij 209 euro per maand. De Citroën-dealer kan er alles over vertellen of een offerte op maat opstellen.

Tags: